Restaurantul Paragraf


Locaţie
Alba Iulia, RO

Suprafaţă
300 mp

Suprafaţă teren
1000 mp

Înapoi
Foto cover

Restaurantul PARAGRAF din Alba Iulia este un local premium care oferă o experienţă deosebită, cu o bucătărie internaţională exclusivistă. Locaţia, cu o poziţie centrală, se află într-o clădire multifuncțională şi se desfășoară pe 3 nivele. La parter este amplasat barul şi cofetăria cu o expunere foarte bună către cele două accese. Pe lângă acestea şi-a mai găsit locul o prăjitorie de cafea de specialitate şi un cuptor de pizza impresionant.

La nivelul demisolului funcționează o bucătărie deschisă, în care totul este la vedere, şi care deservește restaurantul de la mezanin. Accesul între cele trei nivele se face prin intermediul scărilor sau a unui lift vitrat pe trei părţi care face localul accesibil şi pentru persoane cu dizabilități.

Studioul NKN s-a ocupat 100% de acest proiect de la partea de concept şi implementare până la branding.

Restaurantul îmbină un stil minimalist vibrant cu elemente industriale, dar şi accente exclusiviste. Printre materialele folosite putem aminti lemnul de stejar prezent în zona barului sau pe pereți în forma unor riflaje, marmura şi ceramica italiană, tavanul metalic lamelar care ascunde instalațiile pozate pe tavan şi un tapet alb-negru care întărește legătura vizuală între cele două nivele deservite.

Lumina este un protagonist clar în această amenajare şi o prezenţă deosebită în retrobar, pe tavane, dar şi pe căile de acces în special pe scările care comunică între mezanin şi parter.

Înapoi
© 2024. Toate drepturile rezervate NKN Arhitectura by Norbert Ianko