Despre

NKN este un atelier de arhitectură condus de arh. Ianko Norbert din anul 2018. Atelierul nostru, cu sediul în Timișoara, este specializat în arhitectură și design de interior, focusându-se pe programe rezidențiale, comerciale și HoReCa. 

Suntem convinși că designul bun poate avea un impact major asupra calității vieții oamenilor. Încercăm sa creăm spaţii ieșite din comun şi memorabile care depășesc standardele în arhitectură.

Dezvoltăm concepte unice, relevante pentru societate, răspunzând la necesitățile specifice ale fiecărui client, şi fiecare proiect de fiecare dată. 

Ne inspirăm din vechi şi nou pentru a crea spații sustenabile şi inovative. 
Ascultăm. Ne angajăm într-un proces de creație împreună cu clienții şi cu colaboratorii noștri. 
Credem în construirea unei relații puternice cu clienții noștri care nu se termină odată cu finalizare proiectului. Încrederea este totul. 


great design improves the quality of people’s lives

Echipa

Foto Norbert Ianko

Norbert Ianko

Fondator, Arhitect si Designer de interior

Foto Attila Domokos

Attila Domokos

Partener Asociat, Arhitect

Foto Maria Ianko

Maria Ianko

Arhitect Peisagist


Servicii

Icon ARHITECTURĂ

ARHITECTURĂ

Proiectare de arhitectură care include toate fazele importante în realizarea unei construcții. De la primele schițe de concept, până la execuția lucrărilor, obținem avizele necesare și ne asigurăm că proiectul se realizează după standarde înalte. Urmărim procesul de execuție și oferim sprijin beneficiarului şi constructorului.

Icon DESIGN

DESIGN

Specializaţi pe domeniile HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele, baruri), funcţiuni publice (showroom-uri, magazine) şi rezidenţiale (apartamente, case unifamiliale) venim cu soluţii funcţionale şi sustenabile cu accent pe calitatea spațiului. Putem oferi simulări fotorealiste de rezoluţie înaltă, 'walkthrough' video şi prezentarea proiectului prin ochelari VR (realitate virtuală).

Icon MANAGEMENT

MANAGEMENT

Cu ajutorul furnizorilor noştri de încredere oferim realizarea proiectelor de amenajare din domeniile HoReCa. Etapizarea lucrărilor, managementul bugetului şi găsirea celor mai bune soluţii în echiparea şi amenajarea localului, sunt cele mai importante servicii cu care venim în ajutorul clienţilor noştri.


Bio

Ianko Norbert


Apariţii media

Ianko Norbert

© 2024. Toate drepturile rezervate NKN Arhitectura by Norbert Ianko